Anderen over CFY

Hieronder staan enkele reacties van cliënten.

"November 2012 las ik in ons streekkrantje Alphen CC een interview met Yolanda Tesselaar die guasha massage doet. Ik had altijd pijn in mijn schouders en rug. 
Vaak ging ik 's middags even op bed liggen om de pijn een beetje op te vangen. Uiteindelijk heb ik Yolanda gebeld en ze stelde voor om bij mij thuis te komen voor een behandeling. Na de eerste keer voelde ik al verlichting. Ook heeft zij mij 
behandeld voor mijn evenwicht. Al na de eerste keer ben ik niet meer 's middags gaan rusten, ik had veel meer energie en mijn evenwicht herstelde zich. In het 
begin heb ik vier keer een behandeling per week gedaan. Ik ben behoorlijk 
opgeknapt. Yolanda is een rustig lief vrouwtje."

foto-26“Yolanda heeft mij meerdere keren behandeld met Guasha.
Ik had al jaren (!) last van spierknopen in mijn rug.
Deze chronische klacht is nu zo goed als over.
Yolanda heeft met Guasha veel afvalstoffen uit mijn rug verwijderd. En dat verlicht.
Ik kan het iedereen aanraden!”

“Onlangs heb ik een workshop gezichtsmassage gedaan bij Yolanda. Nu druk aan het oefenen thuis. Heerlijk. Het kost maar een half uurtje tijd (en dat is het enige lastige :-)) en geeft een een heerlijk resultaat. Mijn gezichtshuid voelt alsof ik net een sessie bij de schoonheidsspecialist gehad heb, de plooien bij mijn mond zijn minder diep en mijn make-up zit veel mooier na een sessie. Ik ben heel benieuwd wat het resultaat op langere termijn is!!”
Groet, Amunda

 

foto-25“Yolanda heb ik leren kennen na mijn terugkeer uit Saudi Arabia, waar ik na enige jaren geconfronteerd werd met Tinnitus (oorsuizen) als gevolg van overmatige stress factoren. Yolanda heeft zich vanaf het begin buitengewoon professioneel opgesteld, waarna zij een behandelingsmethode heeft opgesteld om hiermee aan de slag te gaan met de Guasha methode. De behandeling bestond uit het ontgiften, d.m.v. gebruikmaking van een Jadesteen, van de energiebanen (meridianen) die een heilzame werking hebben op de Tinnitus als geheel. Een volledig herstel is mogelijk in combinatie met meditatie dan wel met het bereiken van een hoger acceptatieniveau, waarin de Tinnitus geen belangrijke of hoofdrol speelt in de dagelijkse activiteiten. Mij heeft het tot dusver een positieve invloed gegeven en heb ervaren dat ook na de constatering van een Hernia op L3, met uitstraling naar het bovenbeen, (mede als gevolg van de stressfactoren) door haar behandelingsmethode van het bovenbeen een positieve uitwerking heeft op de genezing, waarbij duidelijk een zichtbare verwijdering van de afvalstoffen visueel geconstateerd kon worden. Ik kan haar derhalve van harte aanbevelen mede om dat zijzelf ook uit de reguliere geneeskunde komt, zij in staat is beide technieken (oosterse geneeskunde vs. westerse geneeskunde) aan elkaar te verbinden, zonder zweverig te worden. In beide geneeskundes, of deze nu ooster of westers zijn, bestaan er geen garanties voor gedeeltelijke of volledig herstel, maar met de Guasha methode is er een positieve invloed op de klachten vermindering aanwezig.”

 

Peter Vegt, van Hoorstudio Strating, heeft mij naar Yolanda doorgestuurd. Nadat zij mij drie keer heeft behandeld moet ik zeggen dat de (herrie) redelijk onder controle is. Ik heb geen probleem meer om in slaap te komen.”

Heer Lange

 

“Ik ben na jaren gebonk en oor gesuis bij Yolanda terecht gekomen ik heb nu minder last van het gebonk was soms 3 dagen lang werd er erg moe door als ik het nu heb duurt het op z,n langst 15 tot 30 min per keer dat is al een hele verbetering en dat in 5 behandelingen ik ben hier erg blij mee..”

Mevrouw Jeuster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *