Over CFY

Mijn naam is Yolanda Tesselaar.

Ik ben opgeleid tot cardiologie verpleegkundige maar na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in een ziekenhuis heb ik een carrière switch gemaakt naar natuurgeneeskunde en massages.

De opleidingen die ik heb genoten vanuit de reguliere geneeskunde vind ik een hele fijne rugzak waar ik met regelmaat mijn kennis uit haal. Dit gecombineerd met de complementaire geneeskunde maakt mijn aanpak voor mij prachtig.

Vanuit de Chinese geneeskunde wordt er gekeken vanuit een holistisch mensbeeld. Je zou kunnen zeggen dat je als mens vier wezenlijke kenmerken hebt: je lichaam (fysiek), je gedachten en overtuigingen (mentaal), je gevoelens (sociaal) en je wezenlijke ik (spiritueel). Je bent ze allemaal. Ze kunnen dus ook niet van elkaar worden losgezien. Problemen en levensvragen die je hebt, dus ook niet. Ook lichamelijke klachten omvatten meerdere aspecten. Door al deze aspecten aan te pakken wordt de klacht bij de wortel aangepakt.

Op deze manier verdwijnen in veel gevallen de klachten.

Mijn missie is om mensen weer lekker in hun vel te laten zitten. Dit bereik in door behandelingen in mijn praktijk, maar ook door workshops en cursussen die bij mij gevolgd kunnen worden waardoor mensen bij zichzelf aan de slag kunnen. Maar dit is niet alles. Ook de verschillende arrangementen zijn er om ervoor te zorgen dat je weer optimaal van het leven kunt genieten in een lijf waar het beste uitgehaald wordt!

Reacties zijn gesloten.