Naturistische massage

Massage voor naturisten

Als je het prettig vindt tijdens de massage gewoon bloot op tafel te liggen en alleen maar afgedekt te worden met een doek als dat nodig is, laat het van te voren weten. Dan gaat de verwarming ietsje hoger.

Nogal wat massagepraktijken doen erg moeilijk over het blote lichaam. Care Fore You accepteert het blote lijf als een natuurlijk gegeven en stelt je in de gelegenheid daarvan te genieten. Het bloot zijn heeft ook andere voordelen. Hierdoor kan elk lichaamsdeel (denk aan de rug, de billen, de bovenbenen en het borstgebied) makkelijk en zonder oponthoud gemasseerd worden. Als masseur hoef ik geen rekening te houden met kleding of afdekdoeken en is het makkelijker om grote stukken te masseren en alles op een vloeiende manier met elkaar te verbinden. De massage voelt voller en meer als een geheel.

De kamer waarin gemasseerd wordt is lekker warm waardoor bedekkende kleding en handdoeken overbodig zijn. Bovendien kunnen deze hinderlijk zijn en de voortgang van de massage verstoren. Ook de tafel waarop gemasseerd wordt is verwarmd, evenals de olie.

Naturistische massage is geen erotische of tantramassage.

7 reacties

  1. Beste Yolande, Zelf geef ik ook naturistische ontspanningsmassages, maar daarbij ben ikzelf ook naakt. Ben jij ook naakt als je masseert? Of bedoel je dat je bv. een sportmassage geeft, waarbij alleen de klant naakt is?
    Vriendelijke groet,
    Frans Antonissen

  2. Ik heb als advies blootgewoon staan. Puur omdat ik he masseren dan dan prettiger is voor de klant. Ik vind dit nog geen naturistische massage. Het is anders op een aanvullende website waar ik wel naturistische massage aanbied. Dit kan bijvoorbeeld ook op het naaktstrand, en ja dan ben ik wel bloot.

    • Beste Chris, Hartelijk dank voor je bericht. Ik heb in de kop naturistische massage staan. Daaronder staat uitgelegd wat ik daaronder versta. Dat de cliënt de mogelijkheid heeft om gewoon bloot te genieten van de massage en deze vele voordelen heeft. Ik heb van veel van mijn cliënten de reactie gekregen dat ze zo blij zijn met mijn massages aangezien ik iedereen de gelegenheid biedt te kunnen genieten van een massage terwijl zij gewoon bloot kunnen zijn!

  3. Recent een massagebehandeling gehad die uit traditionele massage, sportmassage en massage gebaseerd op chinese technieken bestond. Spieren waren los en soepel na de massage. Ook na de lange autorit met veel files die er meteen daarna op volgde. De dagen daarna werden grotendeels gevuld met intensief sporten. Volledig spierpijn vrij gebleven. Yolanda beheerst de genoemde massagetechnieken uitstekend. Ik heb er veel baat bij gehad. De massage was naturistisch. Je geeft hiermee de masseuse de mogelijkheid grotere vlakken te masseren waardoor het duidelijk meer als een geheel overkomt en het verkrampt gedoe met handdoeken achterwege blijft. Bijzonder functioneel en met een erg bevredigend resultaat voor mij persoonlijk. Ik kan het iedereen ten zeerste aanraden.

  4. als ik een naturistische massage van 90 minituten wil zijn we dan beiden bloot bedankt vast voor je reactie vr.gr johan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *