Workshop Tinnitus

Tinnitus, ook wel oorsuizen genoemd, is het horen van geluiden als fluiten, suizen, piepen, brommen en zoemen. Deze geluiden kunnen variëren van hard tot zacht, van hoog tot laag, van continu tot af en toe. Ze kunnen hoorbaar zijn in één oor of in beide oren. Deze geluiden zijn door mensen zonder Tinnitus niet hoorbaar.

IMG_4082

Voor deze workshop zijn verschillende technieken samengebracht om het beste resultaat te behalen: Chinese Guasha, Jin Shin Jyutsu uit Japan en Yoga.

Door allerlei redenen kan de energiestroom niet meer goed door het lichaam vloeien. In ons lichaam zijn 26 ontsluitingspunten. Door deze punten te behandelen kan de energie in het betreffende meridiaan weer stromen. Tijdens deze workshop komen de punten aan bod die een gunstig effect hebben op tinnitus.

Chinese Guasha is een techniek waarbij het lichaam op een snelle manier wordt ontgift. Blokkades worden hierdoor opgeheven. Tijdens deze workshop leert u zelf een aantal punten behandelen door middel van de Jadesteen. Deze punten kunt u dagelijks behandelen waardoor er de mogelijkheid bestaat dat de tinnitus verminderd. Indien u al Guasha behandelingen ondergaat versterkt het de behandeling indien u deze techniek dagelijks gaat uitvoeren.

Ook leert u ontspanningsoefeningen onder andere voor de nek.

Deze workshop wordt gegeven door Marjory Hartsuiker en Yolanda Tesselaar.

yt2_2 Bestand 30-08-16 14 08 27Deze workshop is verdeeld over twee avonden en wordt gegeven op de volgende data:

Maandag 7 & 14 november van 19:00 – 21:30 uur.

Kosten van deze workshop bedragen €75,- incl. uitgebreide syllabus en thee. Dit is een aanbieding.  Indien u zich inschrijft voor 10 oktober betaald u €70,- Vanaf januari bedragen de kosten voor deze workshop €95,-

Ook wordt de workshop gegeven op zaterdag 17 september van 10:00 – 16:00 uur. De kosten voor deze dag bedragen €95,- Dit is incl. uitgebreide syllabus, thee en glutenvrije soep.

De workshops worden gegeven op de Rijnhavenkade 8 in Alphen aan den Rijn.

Meld je nu aan!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.