Vitaliteits workshop

Wat is Vitaliteit?

Vitaliteit is de gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van iemand die leidt tot energie om te leven, waarbij beide factoren in balans zijn. Dit is een hele mond vol, maar het wordt ook wel levenslust/levenskracht (Chinezen noemen dit Chi) of veerkracht genoemd.

Tijdens deze workshop wordt er gebruik gemaakt van de meridianen die door uw lichaam stromen. Er wordt rekening gehouden met de verschillende seizoenen (dit verklaart waarom sommige mensen in bepaalde periodes zich altijd minder goed voelen) Hoe zet je negatieve gevoelens om in positieve. De vitaliteitspunten leer je door middel van Guasha zelf behandelen.Ook leer je de verjongende zonnegroet!

Deze workshop wordt gehouden op de volgende data:

 

Data volgt. U kunt zich wel al opgeven.

Kosten €160,- voor een tweedaagse workshop. Incl. thee water gedurende de hele dag. Soep tijdens de lunch.

Vita is afkomstig van het Latijn en betekent leven. Vitaliteit duidt op het bruisen van energie, je sterk en fit voelen en het beschikken over een grote mentale veerkracht en veel doorzettingsvermogen.

Helaas kunnen heel veel verschillende factoren ervoor zorgen dat de vitaliteit afneemt.  Vitale mensen in een organisatie hebben meer plezier en energie in het werk, zijn creatiever en productiever, voelen meer betrokkenheid en verzuimen minder. Dit is de voornaamste reden dat veel organisaties zich steeds meer gaan richten op een vitaliteitsbeleid.

Maar ook in het dagelijks leven is vitaliteit belangrijk. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning om gezond te blijven.

Deze cursus is zo opgezet dat u in korte tijd veel tools worden geboden om met uw vitaliteit aan de slag te kunnen gaan. Door regelmatig gebruik te maken van wat u geleerd heeft zorgt ervoor dat uw vitaliteit toeneemt en daarmee uw gezondheid!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.