Informatie middag/avond Tinnitus

Foto Tinnitus gezamelijk

Een nieuw samenwerkingsverband zorgt voor vermindering van de hinder van oorsuizen! 

Hoorstudio Strating, Psychologen van Jole & Prins en Natuurgeneeskundige Care for You hebben de handen ineen geslagen! Samen behandelen zij oorsuizen. Dit is het eerste concept op deze manier in Nederland en de resultaten tot nu zijn lovend. De eerste resultaten zijn al merkbaar binnen 5 weken!

Iedereen hoort wel eens een piep in het oor. Deze verdwijnt meestal weer redelijk snel. Maar wat nou als deze piep blijft en niet meer weg gaat, luider wordt of andere geluiden hoorbaar zijn? Dit waarnemen van geluiden zonder dat deze aanwezig zijn noemen we tinnitus of oorsuizen. Veel mensen worden door een arts naar huis gestuurd met de mededeling: “Helaas, hier is niets aan te doen, u moet er maar mee leren leven.” Terwijl dit veel invloed heeft op de kwaliteit van leven. Om deze reden is er een nieuwe samenwerking gestart. Zij weten dat het anders kan, zij gaan hierin verder….

Na een intake gesprek wordt er een behandelplan gemaakt. Afhankelijk van uw situatie ziet u een of meerdere disciplines. Er wordt samen met u gekeken naar een oplossing.

Drie keer per jaar worden er informatiemidagen/avonden gehouden. Tijdens deze informatie bijeenkomst zijn alle drie de disciplines aanwezig en kunnen vragen worden gesteld. Deze dag wordt gehouden bij Hoorstudio Strating aan de Wilhelminalaan 6, 2405 ED Alphen aan den Rijn. Tijdens deze inloop uren kunt u met al uw vragen bij de verschillende disciplines terecht.

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u meeer informatie willen? Kom dan binnen op een van onze middagen/avonden en u zult merken dat er meer mogelijk is dan u wellicht denkt. De nieuwe data’s voor de informatiemiddagen/avonden volgen snel!

U kunt zich aanmelden via het volgende mailadres:

info@mijnoorsuist.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.