Diensten

Care For You is er op gericht om mensen vitaal te houden.  Zowel in het bedrijfsleven als in de (top)sportwereld.

 

Guasha is een wonderbaarlijke massage therapie uit China welk al eeuwenoud is. Het is een gezondheidsmethode om het lichaam te ontgiften en betekent letterlijk “de ziekte uit het lichaam schrapen”. Guasha kan bij meer dan 400 klachten/aandoeningen toegepast worden. Care For You is gespecialiseerd in het verhelpen van pijnklachten en in het preventief begeleiden van blessures binnen  een medisch team in de (top)sport wereld.

Stoelmassage op locatie houdt personeel vitaal en gemotiveerd. Stress is de grootste oorzaak van ziekteverzuim. De werkdruk is de afgelopen jaren flink gestegen, zo ook de input van informatie. We leven in een “moeten” maatschappij. Logisch dat er meer vraag is naar ontspanning.

Werkgevers die aandacht voor het welzijn van hun personeel hebben kunnen rekenen op een verhoogde productiviteit en loyaliteit. Wij bieden effectieve en fiscaal aantrekkelijke diensten aan die kosten als ziekteverzuim besparen.

Ook worden er in de praktijk verschillende tafelmassages gegeven. Hydromassage, ontspanningsmassage en sportmassage. Elke massage wordt gegeven in een rustige, ongedwongen sfeer en  omgeving. Even weg van de drukte van alle dag.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *